jueves, 27 de octubre de 2011

Com poden aconseguir ser feliços?

És una pregunta que es planteja molta gent cada dia. Crec que la felicitat és una emoció que no s’aprèn tan fàcilment com voldríem. De petits sempre estem contents, sense cap preocupació, però a mesura que anem creixent comencen a tenir les nostres diferencies amb els altres, fet que fa que ens enfadem, discutim i avegades aquesta felicitat que teníem dins desapareix per moments. Les experiències que tenim posteriors ens fan conèixer que els fets viscuts fins aleshores no eren tan rellevants com havíem cregut, ja que cada cop tenim problemes més problemes complicats per solucionar-los diàriament i no donem tanta importància als que abans havíem cregut tant complicats.
La felicitat és una emoció que a base d’experiències vas aprenen que es pot controlar i que tu mateix pots fer que sigui major. Una manera és amb problemes que et succeeixen, que els hi pots donar un tomb de 180º i mirar-los des d’un altre punt de vista completament diferent, aquest canvi sempre es pot fer mentre lluitis i creguis en tu mateix.
Ser feliç no depèn dels altres, sinó de tu mateix.

miércoles, 26 de octubre de 2011

La felicitat és un sentiment agradable de satisfacció i absència de patiment; amb la qual aconsegueixes que tu i el teu voltant tingueu un benestar comú molt plaent.
La Felicitat també la podem entendre com un estat d’ànim que suposa una complaença immediata. El que està feliç se sent a gust, content i complert. L’ésser humà sol sentir la felicitat quan arriba a aconseguir els seus objectius i aconsegueix solucionar els diferents reptes que li planteja la vida. En els casos d’éssers humans que no aconsegueixen complir els objectius citats, es produeixen casos de Frustració i aquesta frustració l’alliberen fent mal als altres(d’aquesta manera es senten bé amb ells mateixos). D’aquí podem lligar el concepte de ciberassetjament, relacionant-lo també amb el Power Point penjat anteriorment.
Nosaltres creiem que s’ha de vigilar les pàgines web on poden accedir els nostres fills o alumnes; i tenir constància de la gent amb la qual es relacionen pel ciberespai: en un nen, es nota molt si les coses li van bé o no; ja que de seguida se’l nota si es feliç o està fent coses que estan perjudicant als altres. L’alumne/ Fill pot sortir greument perjudicat, si no li marques bé les pautes dels llocs web on pot entrar. Si evitem que el nen entri o navegui en llocs on li corresponen per edat, ens podem estalviar la infelicitat i la frustració del nen i de la família.
Normalment els agressors són els dèbils ja que no tenen altres armes per defensar-se que deixar en ridícul a l’altre. Les víctimes són realment les persones fortes, ja que han de suportar la ridiculització, la pressió...
Hi ha pàgines on, des de casa pots demanar ajuda a professionals, assessorament, etc.; tant per víctimes, com per presumptes agressors; aquestes persones els ajuden a caminar endavant sense por i tornar al seu estat normal; que és la FELICITAT.

viernes, 14 de octubre de 2011




En aquest power point el tema a tractar era el ciberacosament. Nosaltres primer hem fet una breu explicació del concepte ciberassetjament, seguidament algunes de les solcuions per tal d'evitar-lo i aconseguir que ningú més hagi de passar per aquest mal tràngul. Hem proposat algunes de les respostes que has de tenir en conte si ja estàs patint aquesta situació; i quan aquesta situació ja estigui totalment erradicada ensenyar el bon ús de les tecnologíes als joves d'avui dia.

Esperem que us agradi!