miércoles, 26 de octubre de 2011

La felicitat és un sentiment agradable de satisfacció i absència de patiment; amb la qual aconsegueixes que tu i el teu voltant tingueu un benestar comú molt plaent.
La Felicitat també la podem entendre com un estat d’ànim que suposa una complaença immediata. El que està feliç se sent a gust, content i complert. L’ésser humà sol sentir la felicitat quan arriba a aconseguir els seus objectius i aconsegueix solucionar els diferents reptes que li planteja la vida. En els casos d’éssers humans que no aconsegueixen complir els objectius citats, es produeixen casos de Frustració i aquesta frustració l’alliberen fent mal als altres(d’aquesta manera es senten bé amb ells mateixos). D’aquí podem lligar el concepte de ciberassetjament, relacionant-lo també amb el Power Point penjat anteriorment.
Nosaltres creiem que s’ha de vigilar les pàgines web on poden accedir els nostres fills o alumnes; i tenir constància de la gent amb la qual es relacionen pel ciberespai: en un nen, es nota molt si les coses li van bé o no; ja que de seguida se’l nota si es feliç o està fent coses que estan perjudicant als altres. L’alumne/ Fill pot sortir greument perjudicat, si no li marques bé les pautes dels llocs web on pot entrar. Si evitem que el nen entri o navegui en llocs on li corresponen per edat, ens podem estalviar la infelicitat i la frustració del nen i de la família.
Normalment els agressors són els dèbils ja que no tenen altres armes per defensar-se que deixar en ridícul a l’altre. Les víctimes són realment les persones fortes, ja que han de suportar la ridiculització, la pressió...
Hi ha pàgines on, des de casa pots demanar ajuda a professionals, assessorament, etc.; tant per víctimes, com per presumptes agressors; aquestes persones els ajuden a caminar endavant sense por i tornar al seu estat normal; que és la FELICITAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario