miércoles, 9 de noviembre de 2011

Conclusions extretes de l'enquesta: Què penses de la Felicitat?

En aquesta enquesta podem veure el que pensa realment la gent sobre la Felicitat; nosaltres com a opcions vam proposar, que era un sentiment que el produïm nosaltres mateixos; que era cosa de l’entorn o que influïa tot una mica; també vam deixar una opció pel qui no estigués d’acord amb la nostra opinió.
La majoria de votants han votat el tema: “influeix tot”, ja que és aquest el que proposa que en la nostra Felicitat influeix l’entorn a més a més del que nosaltres puguem fer o sentir. En segon terme han votat que la Felicitat és un sentiment que el produïm nosaltres mateixos ja que som les pròpies persones les qui decidim si una cosa ens fa bé o no; i a partir d’aquesta selecció de raonaments som més o menys Feliços o si més no ho intentem.

1 comentario:

  1. Jo crec que la Felicitat d'una persona sobretot prové de l'entorn, ja que depenent d'aquest éstàs d'un humor o d'un altre; també és l'entorn qui et fa canviar moralment, psiquicament... No crec que la felicitat provingui de nosaltrs mateixos, si fos aixì sempre seriem feliços i crec que no és el cas de cap persona humana.

    ResponderEliminar