domingo, 6 de noviembre de 2011



Què és la risoteràpia?
La risoteràpia és una preciosa per aconseguir la relaxació, i utilitzant el riure poder obrir la capacitat d’estimar, creativitat…
Gràcies a les tècniques utilitzades ens podem alliberar de tensions i arribar a l’expressió corporal, el joc, la dansa, tècniques per riure de forma natural, sana, que surti del cor, etc, d’una manera simple com ho fan els nens.
Amb el riure podem aconseguir molts beneficis com eliminar l’estrès, les tensions, l’ansietat, la depressió, els dolors...
Ens aporta acceptació, comprensió, alegria i obre els nostres sentits per ajudar a transformar les nostres pautes mentals.
En què ens pot ajudar la risoteràpia?
S’utilitza el riure amb la finalitat d’eliminar els bloquejos de les emocions, sanejar la nostre infància com a procés de creixement personal. Aconseguirem desconnectar de la realitat paral·lela ja que quan riem desapareix l’espai i el temps exterior.
Després de una sessió de dues hores ens sentirem plens,a morosos, tendres, alegres, energètics i amb molts sentiments positius més. Sembla que no pugui ser veritat que amb aquest mètode podrem aconseguir tants aspectes positius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario